TAXATIE
Hypotheekaanbieder.nl draagt graag bij in het gemakkelijk verkrijgen van een taxatierapport. U kunt, ongeacht waar u uw hypotheek onderbrengt, hier online een taxatie aanvragen.
U bent verzekerd van een snelle uitvoering van een taxatie. Bovendien heeft u het taxatierapport gegarandeerd binnen 5 werkdagen na opname in huis. Alle makelaars en/of taxateurs binnen de organisatie zijn beëdigd en/of gecertificeerd-RMT. Allen zijn aangesloten bij een brancheorganisatie( LMV, NVM, VBO of RVT). U kunt rekenen op een taxateur die bekend is met de plaatselijke marktomstandigheden, zodat de geldverstrekker het taxatierapport altijd accepteert. Niet alleen de kwaliteit van de makelaar of taxateur, maar ook die van het taxatierapport is gewaarborgd. Het rapport wordt opgemaakt naar het model financiering woonruimte 2000.1, ingebonden en in drievoud origineel aangeleverd. Tevens is het rapport voorzien van de kadastrale legger en kaart.

HET TAXATIERAPPORT
Het doel van een taxatierapport is het verschaffen van belangrijke gegevens van uw eigen woning of van de woning die u heeft gekocht. Voor de aankoop van een nieuwe woning stelt de hypotheekverstrekker een taxatie zelfs verplicht. De executiewaarde van de woning bepaalt namelijk mede de hoogte van het maximaal te lenen bedrag. Het tarief voor een taxatierapport is vaak afhankelijk van de getaxeerde waarde van de woning. Het gebruikelijk tarief dat de makelaar/taxateur in rekening brengt is 1,85 promille, dat is 0,185% van de getaxeerde waarde. Er zijn echter ook veel aanbieders die een vast tarief aanbieden voor een taxatierapport. U kunt via onze VERGELIJKINGSMODULE de tarieven opvragen van de goedkoopste taxateurs in uw regio.

Maak hier uw taxatievergelijk.
Lees meer over de executiewaarde.
Nu online een taxatie aanvragen.